lördag 6 december 2014

Igår drog vi alltså igång födelsedagsfirandet. Pappa blev kidnappad och han och jag blev avsläppta vid scoutstugan. Först då säger egentligen pappa något "fy vad nervös jag är" men så ganska snart får han syn på vad som döljer sig där uppe! Och blir lite smått sprallig. Då vet man att man har lyckats ;) 

Vi klampade in och blev varmt välkomna och framför oss stod det 6 glas japansk whisky. Vi fick en trevlig historia betättelse och en härlig genomgång i hur man provar och vad man ska tänka på. :D 

Vi provar på och får gott och väl en timme på oss att snacka med våra bordskamrater som av en händelser var bekanta. Sen var det dags att utse två favoriter var. 

Provningen var halvblind kan man väl kalla den. Vi visste vilka destillerier det var men inte i vilket glas. Vid presentationen så blev det även rankinglistat i den ordningen vi hade röstat fram de :) 

En helt fantastisk kväll och jag tror att pappa tycker samma lika. Detta kommer vi göra fler gånger det är jag helt övertygad om! Tack pappa och hoppas du får fortsatta trevliga dagar med oss! 

Puss och kram! 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar